Jane Nordrup, affärsinnehavare, frisör, entusiast

Färgstark, klipsk tjej som vågar ta initiativ

Jane NordrupÖppetskylten kan få vara lite symbolisk för Jane Nordrup som inte bara öppnar sin färghandel genom att sätta upp den utan också är öppen för nya idéer och oftast genomför dem. Foto: Christina Burbeck
: Kultur & Nöje | Sörmlänningen

Var träffar man en färgstark tjej som Jane Nordrup till vardags om inte i hennes egen färghandel? Den öppnade hon för ett år sedan i Flen. Men hon håller inte bara till bland penslar och tapetrullar. Hon hittar alltid nya saker att prova och idéer att testa. En av dem var att dra igång Sparreholmsträffen, som i år blir den femte.

Välkommen!

Här i Sörmlandsbygdens digitala värld kommer våra tjänster smidigt samlas på ett ställe. Vi föreslår att du skapar ett konto. Sedan är det bara att logga in och följa utvecklingen.

Logga in på Sörmlandsbygden

Skapa konto på Sörmlandsbygden