FOTO: ROCCO GUSTAFSSON
Landsbygdshjälte

Nominera din landsbygdshjälte

Vår främsta uppgift är att främja landsbygdsutvecklingen, och det gör vi genom att inspirera, stötta och samordna den lokala utvecklingen som sker i Sörmland. Att inspirera till lokal utveckling är det kraftfullaste sätt vi kan bidra med.

Landsbygdshjältar

Den sörmländska landsbygden kryllar av eldsjälar, entreprenörer och kreatörer, det är dessa människor som är självaste motorn i samhället. Det är de som skapar service, upplevelser, mat och gör landsbygden till en levande och hållbar plats att bo och verka i. De är våra landsbygdshjältar och främsta inspiratörer.

Därför utser vi varje år årets landsbygdshjältar i Sörmland i kategorierna årets landsbygdsgrupp, årets serviceinsats och årets eldsjäl. En viktig aktivitet för att sprida inspiration och stolthet över allt bra och spännande som sker i länet, men även för att hylla dessa hjältar som ofta inte själva ser storheten i deras handlingar.

Har du en landsbygdshjälte i form av en grupp/förening som bidrar till bygdens utveckling och gör den till en speciell plats att bo på, eller någon som skapar det där lilla extra för bra service? Känner du en eldsjäl som bidrar till en levande landsbygd? Då kan du nominera din hjälte till oss genom att e-posta din nominering med en tydlig motivering till vilken kategori och varför just den är en landsbygdshjälte till sormland@helasverige.se

Vi hoppas på lika stort gensvar som 2022, och SENAST 13 november vill vi ha din nominering!