FOTO: ROCCO GUSTAFSSON
Landsbygdsriksdagen 2024 i Sörmland

Du har väl inte missat Sörmlandspodden?

I samverkan med Leader Södermanland och Leader Sörmlandskusten har vi spelat in tio nya poddavsnitt till Sörmlandspodden, men tio olika aktuella teman för landsbygden. Det första avsnittet släpptes den 1 december 2023 och nytt avsnitt släpps var fjortonde dag.

Under Landsbygdsriksdagen den 24-26 maj i Sörmland arrangerar vi under fredagen inspirationsresor där alla deltagarna får välja en av nitton olika bussresor inom tio teman som sedan besöker ett hundratal platser runt om i länet.

Det är utifrån dessa tio teman som vi spelat in poddavsnitten, samtal där vi vänder och vrider på olika frågeställningar, belyser både möjligheter och utmaningar kopplat till det respektive temat. Podden hittar du där poddar finns, och vill du även se inspelningen från studion kan du lyssna och se avsnitten på: Sörmlandspodden – YouTube.

Vi vill även påminna att nedräkningen är påbörjad när vi öppnar anmälan för deltagande på Landsbygdsriksdagen. Den 31 januari släpps programmet för dagarna och anmälan öppnar via: Välkommen till Landsbygdsriksdagen