Hyra stuga i Åre

Detta innehåll är en annons.

Oavsett om det handlar om vinter eller sommar är Åre ett mycket bra alternativ för dig som gillar att åka skidor, vandra, besöka mysiga restauranger eller uppleva naturen på riktigt. Trots att Åre ligger en bit upp i landet skulle vi säga att det är mycket värt ett besök, och det för de flesta åldrar och intressen.

Har du tidigare inte varit i Åre finns det mycket att vänta. Utöver riktigt bra skidåkning och trivsam natur finns det gott om roliga aktiviteter och upplevelser att ta del av. Vi berättar mer om Åre och hur du lättast kan hyra en stuga där.

Hyr stuga enkelt

Känner du att nästa resa får bli en tur till Åre kan du boka här. Ta med familjen, vännerna, släkten eller kollegorna på en fjällsemester ni sent kommer att glömma. Oavsett när du känner att resan ska gå av stapeln så handlar det om tillgänglighet och enkelt att boka. Kanske har du inte varit i Åre men hört talas om Åre. Visst finns det exklusiva stugor men även stugor av hög kvalitet som är mer prisvärda.

Åre och Åre by

Åre by är som Åres hjärta där du finner de flesta restauranger, caféer, butiker, affärer och aktivitetsanläggningar. I Åre by är det dock mest lägenheter och mindre hus som erbjuds för dig som vill hyra bostad. Vill du i stället hyra fjällstugor eller lite större hus är Sadeln och stugområdet Björnen du ska vända dina blickar till.

Kan du tänka dig att boka lite längre bort från Åre kan det även finnas gott om tillgängliga hus och stugor att hyra i exempelvis Duved eller Tegefjäll. Trots att många av de stugor och hus som erbjuder för stuguthyrning i Åre tillhör den lite mer exklusiva klassen finns det även lite billigare alternativ tillgängliga för uthyrning. För dig som har en hund i familjen är Åre en perfekt plats för dig att ta med hunden.

Naturen är väldigt trivsam och det finns gott om aktiviteter att hitta på även med hunden, det oavsett om du väljer att hyra stuga i Åre by, i Sadeln eller utanför Åre. Oavsett vilket boende du letar efter är det enkelt att söka och sortera och finna just det du är intresserad av. Åre är en av Sveriges mest kända turistorter och vana vid att hantera turister. Samtidigt är det en samisk förvaltningskommun och det är häftigt att befinna sig i ett levande samiskt kulturlandskap med aktiv renskötsel i hela kommunen. Boka stuga i Åre!