Gatupratare gör att du syns

Detta innehåll är en annons.

Är det så att du har en butik eller en affär av något slag? Då kan det vara smart att satsa på en så kallad gatupratare, eller trottoarpratare som det även kallas. Det är helt enkelt en form av gatuskylt med två sidor kan man säga. Dessa finns att hitta i olika varianter så som griffeltavla eller att det är frontplast eller magnetplast på dem.

Att använda dig av en gatupratare ett bra sätt att synas på. Du kan exponera precis vad du vill med hjälp av en trottoarpratare. Den är bra för att erbjuda kunder och besökare olika saker, eller för att skriva ut restaurangens meny på.

Smart göra reklam med en trottoarpratare

Trottoarpratare är som sagt en slags reklamskylt. Den passar bra att använda för all typ av reklam. Den passar även för en mängd olika verksamheter. Den passar för butiker, för hotell, för restauranger samt för andra typer av företag med.

En gatupratare ropar ut ett budskap eller så att säga ”pratar” med de förbipasserande. En trottoarpratare är oftast något man ser stå ute, just på trottoaren eller gatan, men det går även att ha dem inne så klart.

Satsa på en snygg trottoarpratare

Det kan vara smart att satsa på en trottoarpratare som är snygg, då den kan hjälpa till med att öka din försäljning. Se även till att du håller den uppdaterad och byter ut budskapet eller reklamen på den, då och då. Om du väljer en gatupratare med frontplast, se även till att byta ut denna då den slitits ut. Väder och vind påverkar den ju gärna en del.

Det finns idag gatupratare i en mängd olika storlekar som passar alla sorters behov. Om du vill hitta ett bra sortiment av dem, så kika in på Skiltex. De har en hel del inom just trottoarpratare men även annat inom skyltning och displayer.