Samhället som storsatsar inför årets Vrenadag

Textstorlek:

Samhället som storsatsar inför årets Vrenadag den 7 september

Mycket har hänt sedan eldsjälen Inge Närenbäck våren 2011 tog över ordförandeposten i anrika Vrena Folkets hus, som då var på fallrepet.

– Jag är stolt över att vi lyckats vända avvecklingen till en fantastiskt positiv utveckling. Vi har installerat bergvärme, lagat skorstenen och försett den med regnskydd, lagat taknocken, låtit ompanela vissa delar och utvändigt måla hela Folkets hus, hjälpligt reparerat den gamla nedrasade utedansbanan. Elrevisionbesiktat hela anläggningen och åtgärdat alla påpekade brister med mera.

Aktiviteter: PRO och GDV danserna går mycket bra och på vintrarna har vi börjat spela inomhusboule på stora dansgolvet med speciella läderklot. Vi håller också på att färdigställa sex stycken boulebanor i anslutning till Folkets Hus. Lokaluthyrningarna går bra liksom vårt återkommande musikcafé i oktober varje år.

Vrenadagen har under de två senaste åren körts från Folkets hus men i år kommer hela Vrenas samhälle att vara fullt av aktiviteter.

Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra besökare mycket mer! Folkets hus och Park kommer att ha ett brett utbud. Välkomsthälsning av Inge Närenbäck, tävlingar i dragkamp och ringkastning. Vrena Friskola ordnar talangtävling, underhållning av Släbrokören, Ingegerd och musikanterna, Kämparna och Bengtssons trio.

Det blir information om sol- och bergvärme, visning av köksinredning och nya bilar. Man kan också se utställningar, gå på loppis och fika, allt i en gammal fin genuin miljö. Fri entré och gratis parkering.