Medlemsmöte PRO Bettna

Textstorlek:

Måndagen den 12 september började höstsäsongen på allvar trots strålande sol och mer än 20 gr. varmt. Men vi startar med sillsexa för ett femtiotal glada vänner. Bordet är dukat med inlagd sill stekt inlagd strömming och en mängd godsaker lagade av våra damer Ann-Catrin Karin och Ingrid.

Efter maten väntade ett intressant föredrag som handlade om ”mitt 60 tal” framfört av ett trevligt par från Skogstorp utanför Eskilstuna, Gun och Gunnar Eriksson som visade bilder och spelade musik från sextiotalet.

Många gamla minnen vaknade till liv, varpå följde en liten tävling där man skulle försöka minnas artisten till spelad låt. Vinster i tävlingen bestod av gamla tablettaskar som Emser Zalmiak och TuttiFrutti. Efter dettav var det sedan dags för kaffe och kaka samt lottdragning med Thore, vår eminente lottförsäljare som delade ett antal fina vinster till många glada vinnare.

Sedan väntade solen denna ljuvliga septemberdag som jag själv minns med stor glädje eftersom min yngste son föddes denna dag för 40 år sedan.

 

Carl Erik Mokvist