Medlemsmöte i Jädersgården med SPF Kafjärden

Mitt Sörmland - Elisabeth Lord och Tommy GunnarssonElisabeth Lord och Tommy Gunnarsson.
Textstorlek:

Vid månadsmötet i Jädersgården den första oktober gästades föreningen av paret Elisabeth Lord och Tommy Gunnarsson som bjöd på ett mycket medryckande musikprogram varvat med trevligt småprat. Det var allt från kända skolsånger som Vita rosor från Aten till Let´s Twist Again och Elvis Presley. Den egna kompositionen, Symfonin, som framfördes av Loa Falkman i melodifestivalen 1990, fanns också med på programmet.

Paret Lord-Gunnarsson har genom åren varit mycket flitiga med låtskrivandet och har bland annat gjort ett 20-tal låtar till Sten och Stanley. Efter en kaffepaus bjöds på mer sång och musik och eftermiddagen avslutades med allsång bestående av idel kända valser. 60 personer var närvarande.

29 av föreningens medlemmar har för ett par veckor sedan varit på en trevlig resa till Tallinn och nu senare i oktober åker vi till Örebro och Hjalmars teaterföreställning. Vid nästa månadsmöte får vi en berättelse från beredskapsåren i Sverige. Höstprogrammet avslutas sedan med grötfest i Jädersgården samt julbordskryssning med M/S Cinderella.

Föreningens studiecirklar och andra aktiviteter är i full gång. Det är bara golfen som är avslutad för säsongen, men de är förmodligen snart igång med planeringen för nästa säsong.