Ett sammanfattande avslut 2012

Textstorlek:

SPF Flensbygden avslutade verksamhetsåret med ett flertal traditionella programpunkter. 25 november gav vi oss ut på Ålands Hav för Julbordsresa och den 30 november bar det av till Hovstallet för besök på julmarknaden och visning av stallet.

Den 5 december drack vi adventskaffe med Tommy Karlsson som välsjungande gäst. Onsdagen den 12 december gästades vi av lucia från Stenhammarskolans musikklasser. Innan dess lämnades information om kommande resor,  bland annat en blomsterresa till Tallin under våren, och sammanträde i KPR redovisades.

Som ett tack för enastående insatser under året presenterades servicegruppen med var sitt kramdjur. Lördagen den 15 december besökte vi Sköldinge kyrka för Adventskonsert. Det ”ruskiga” vädret innebar att antalet besökare var lågt. Synd var det för programmet var fantastiskt med kyrkokör och solister.

Den 28 december var det så dags för årets julgröt som avnjöts till underhållning av Lena och Bengt Hägg. Gösta Arvidsson framförde Viktor Rydbergs dikt Tomten. Efter detta önskade vi oss alla ett Gott Nytt År.