Sören öppnar eget muséum efter ett livslångt samlande

Sören Berglinds museumSören Berglind har realiserat en gammal dröm. I mitten av maj slår han upp portarna till sitt Traktor och nostalgimuseum vid Värmbols industriområde i Katrineholms utkant. Bilder till höger: Handdriven tvättmaskin samt bandspelare. Foto: conny toverland
Historia

Om man nu gillar att samla på sig gamla grejor vad är då mer naturligt än att öppna ett eget muséum. Den 17 maj slår Sören Berglind upp portarna till sitt Traktor och nostalgimuséum vid Värmbols bruk strax utanför Katrineholm. En utställning som visar allt från lantbruksföremål till vardagsgrejor från tiden runt 1920 till 50-talet.

Välkommen!

Här i Sörmlandsbygdens digitala värld kommer våra tjänster smidigt samlas på ett ställe. Vi föreslår att du skapar ett konto. Sedan är det bara att logga in och följa utvecklingen.

Logga in på Sörmlandsbygden

Skapa konto på Sörmlandsbygden