Tema: Villa & Trädgård

Manna för trasiga själar

Trädgård för själenStora bilden: Trädgårdsmästare Klaes Rosenberg har planerat trädgården som ett litet intimt rum. Han och Marcél Keuls använder växthuset till trädgårdsväxterna på Nynäs. Lilla bilden längst ner: Christina Sjölander och Anna Hejdenberg jobbar på Nynäs rehabiliteringsträdgård fyra dagar i veckan. Foto: Karina Frölund
Hälsa

För den som tagit full fart och sprungit rakt in i väggen, sönderstressad och deprimerad efter att effektivt undvikit att lyssna på kroppens varningssignaler, är Nynäs rehabiliteringsträdgård ett alternativ i landstingets behandling. Här ska patienterna ta det lugnt, lära sig nytt förhållningssätt och ta hand sig själva.

Välkommen!

Här i Sörmlandsbygdens digitala värld kommer våra tjänster smidigt samlas på ett ställe. Vi föreslår att du skapar ett konto. Sedan är det bara att logga in och följa utvecklingen.

Logga in på Sörmlandsbygden

Skapa konto på Sörmlandsbygden